Sluit dit venster   


 

Workshops

Vakantie in de Provence met haar palet van geuren, kleuren en bijzonder licht is het toppunt van inspiratie en “opladen”. 

Mieke de Vries biedt u met haar intensieve workshops de mogelijkheid om wellicht nog onontdekte en onverwachte talenten die in u sluimeren te ontplooien. Haar indrukwekkende en veelzijdige staat van dienst , opleidingen en haar spontane werk staan garant voor het kunnen toepassen en overdragen van materiaalkennis en – gebruik .

Door haar enthousiasme en onconventionele visie weet zij leken , beginners en gevorderden te inspireren – te leren”kijken” – en kennis te laten maken met de technieken van tekenen , schilderen en ruimtelijke expressiemiddelen. 

Elk jaar van mei tot en met september organiseert zij workshops in en om haar atelier te Flayosc (Var) voor groepen tot maximaal 3 personen. De duur van de workshops varieert van 1 tot 3 dagen tussen 9.30 en 17.00 uur. 

De prijs voor de workshop bedraagt € 295 per dag per deelnemer en is inclusief alle materialen ( papier , linnen , karton , verf , inkt , penselen , pennen , krijt etc.) en inclusief een Provençaalse lunch in het schilderachtige en levendige plaatsje Flayosc. 

Voor meer informatie kunt u Mieke bereiken via “Contact” . Gelieve een periode aan te geven waarin u zou willen deelnemen. Laat u ook weten welk thema uw interesse of voorkeur heeft.( stillevens, landschappen, portretten, etc.).